Zsályás Ház

Minősített szálláshely
NTAK szám: MA19022936
 
 
A több mint 100 éves oszlopos tornácos házban két 3 ágyas szobában tudjuk fogadni a vendégeket. A házban az első szoba hagyományos bútorokkal van berendezve, a hátsó szoba modernebb stílusú.  A két szoba között van a konyha, ahol mindenféle felszerelés megtalálható. Alapvető fűszerek, só, cukor, olaj, tea állandóan van. A konyhában masina = sparhelt, gáztűzhely elektromos sütővel, hűtőszekrény fagyasztóval, mikrohullámú sütő, vízforraló és kenyérpirító áll rendelkezésre. A hátsó szoba után van a hátsó konyha, ahol mosogatni lehet. Ebből a helyiségből választottuk le a fürdőszobát, ahol WC és zuhany van. A hátsó konyha és fürdőszoba a tornácon keresztül is megközelíthető.
Fűteni elektromos fűtőtestekkel, fatüzelésű kandallókkal és a masinával lehet. Fűtési szezonban szobánként és éjszakánként felárat számolunk fel. 2020-ban még júniusban is be kellett fűtenünk…
Az udvaron két autó tud parkolni. Az udvaron található tűzrakóhely, nyárs, bogrács, tűzifa a sütögetéshez, használatuk díjmentes.
A ház március 15-től november 15-ig várja szeretettel a vendégeket. 
SZÉP Kártya elfogadóhely.
14 éves korig van gyerek kedvezmény.
 
Kapcsolat:
Belics Éva
3765. Tornabarakony, Dózsa György út 12.
E-mail: belics.eva@gmail.com
Tel: 0630-546-7459
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó Bejegyzések

Levendulás HázLevendulás Ház

    Minősített szálláshely NTAK reg.szám: MA22038592   Az 1912-ben épült, fa tornácos népi lakóház  4 fő számára biztosít szálláshelyet. Fűtési szezonban elektromos fűtési lehetőség mellett-fa tüzelésű kandalló is van.